Home » Zoekmachine adverteren

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Ben jij het zat dat jouw concurrenten boven jouw staan en meer omzet draaien? Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten uit Google Ads halen?

Vertrouw je campagnes toe aan onze SEA specialisten en haal het maximale rendement uit Google Ads. Word #1 binnen jouw speelveld!

Check Mark on Messenger 1.0 Gecertificeerd Google Ads Partner Bureau

Check Mark on Messenger 1.0 Direct bovenaan bij Google

Check Mark on Messenger 1.0 Persoonlijk en duurzaam contact

Check Mark on Messenger 1.0 Kosteloze en vrijblijvende Quickscan

Check Mark on Messenger 1.0 Resultaatgericht team van specialisten

Google Partner

Kosteloze Quickscan

t.w.v. € 499,95

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn onze fans en vice versa? Word jij de volgende?

Clients_Digital_Movers

Besteed jouw Google Ads uit en formuleer een doelstelling

Je kunt jouw Google Ads campagnes opzetten vanuit verschillende mogelijkheden en doelstellingen. We beginnen altijd met het formuleren van jouw doel en bepalen het budget op basis van deze doelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het realiseren van zoveel mogelijk impressies bij de juiste zoekwoorden om naamsbekendheid te vergroten binnen jouw doelgroepen.
  • Het realiseren van zoveel mogelijk klikken om verkeer naar jouw website te leiden.
  • Omzet en transacties realiseren (bijvoorbeeld online verkopen of ingevulde formulieren). Dit is de meest voorkomende doelstelling die wij bedienen.

Hierna kunnen we bepalen welke kanalen relevant zijn voor jou als klant. Er zijn meerdere opties:

  • Google Display Netwerk: gebruik advertentiebanners om meer merkbekendheid te genereren remarketing van jouw doelgroep wanneer zij jouw website hebben bezocht.
  • Shopping-advertenties: jouw product(en), inclusief prijs en andere specificaties, direct weergeven in de zoekresultaten van Google. Uiteindelijk bewegen we naar slimme shopping campagnes voor extra rendement.
  • Search-advertenties: wordt gevonden op de juiste termen en zorg dat je boven je concurrent komt te staan op belangrijke termen.
  • YouTube ads: creëren van merkbekendheid binnen specifieke doelgroepen, op specifieke zoektermen en op specifieke kanalen.
  • App-downloads: toon jouw advertenties mobiele gebruikers in de zoekresultaten van Google om meer app-downloads te generen.

WAAROM KAN GOOGLE ADS INTERESSANT ZIJN VOOR JOU?

Google Ads kan interessant zijn voor iedereen die op zoek is naar haar doelgroep met een bepaalde intentie. Het maakt hierin niet uit of dit een business to business of een business to consumer product of dienst is. Wij zien het als een business to human benadering want vrijwel iedere klantreis (B2C en B2B) start met een zoekopdracht op Google.

Google Ads kan worden gezien als een hulpmiddel dat lager in de funnel ligt. Mensen gaan met een bepaalde intentie naar Google en met onze campagnes kunnen we deze intentie filteren op de zoekwoorden die gebruikers gebruiken.

Je kunt je voorstellen dat ‘blauwe schoenen‘ of ‘blauwe Nike sneakers kopen‘ totaal andere intenties aanduiden. We kunnen de campagnes onder specifieke voorwaarden inrichten om zo relevant mogelijk te zijn. Je betaalt alleen per klik dus het is erg belangrijk om op de juiste zoekwoorden te richten.

Hoewel je alleen per klik betaalt, stopt het werk daar niet. Vanaf hier begint het online marketing spel waarbij wij ons richten op tastbare resultaten. We streven er altijd naar om een ​​positieve case op te bouwen waarin we kunnen laten zien dat de advertentie-uitgaven het aantal verkopen of leads op een positieve manier hebben beïnvloed.

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE GOOGLE ADS CAMPAGNE

Proces_Digital_Movers

Kosteloze Quickscan

t.w.v. € 499,95

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zit er in de Quickscan?

Check Mark on Messenger 1.0 Concurrentieanalyse

Check Mark on Messenger 1.0 Beknopt zoekwoord onderzoek

Check Mark on Messenger 1.0 Campagne analyse als er campagnes lopen

Check Mark on Messenger 1.0 Website scan + verbeteringen

Check Mark on Messenger 1.0 Persoonlijk gesprek met onze specialisten

Google Partner

Wie zijn wij? 

Einstein zei ooit: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”

Om die reden beweegt Digital Movers organisaties naar groei in het online marketing landschap. Dit doen wij door jouw doelgroep aan te spreken met de juiste informatie op het juiste moment. Wij geloven dat visuele interactieve content de levensader van  merkbetrokkenheid is, terwijl activatie en optimalisatie zorgen voor conversie en online zichtbaarheid. Daarbij acteren wij volgens een aantal kernprincipes die voor onszelf maar ook voor onze klanten gelden.

Oneindige groei

Groei elke dag, persoonlijk en werkgerelateerd.
Zet elke dag een stap vooruit die uiteindelijk optellen tot een enorme stap.

Stap uit de comfortzone

Stap uit je comfortzone, hier gebeurt de magie.
Voel je op je gemak als je je niet op je gemak voelt.

Passie

Vertel mensen niet over je plan, maar laat het ze zien.
Gepassioneerde mensen maken het onmogelijke mogelijk.

Kom in contact met een van onze SEA specialisten

Denk je dat Google Ads de geschikte advertentiemethode voor jouw bedrijf is? Zou je een Google Ads-specialist willen inhuren? Neem contact met ons op en wij laten jou de mogelijkheden voor jouw bedrijf zien!

SEA Specialist – Mathias Aaftink

KLAAR VOOR JOUW GOOGLE ADS MOONSHOT?