Home » Social Media Marketing Uitbesteden

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Laat jouw conversies toenemen door de juiste boodschap op het juiste moment met de juiste content te tonen aan jouw doelgroep. Social Media Adverteren is om deze reden onderdeel van de meeste online marketing campagnes.

Vertrouw je campagnes toe aan onze Social specialisten en haal het maximale rendement uit Social Media. Word #1 binnen jouw speelveld!

Check Mark on Messenger 1.0 Gecertificeerd Hootsuite Social Marketing Bureau

Check Mark on Messenger 1.0 Persoonlijk en duurzaam contact

Check Mark on Messenger 1.0 Kosteloze en vrijblijvende Quickscan

Check Mark on Messenger 1.0 Resultaatgericht team van specialisten

Kosteloze Quickscan

t.w.v. € 499,95

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn onze fans en vice versa? Word jij de volgende?

Clients_Digital_Movers

Besteed jouw Social Ads uit en formuleer een doelstelling

Je kunt jouw Social Ads campagnes opzetten vanuit verschillende mogelijkheden en doelstellingen. We beginnen altijd met het formuleren van jouw doel en bepalen het budget op basis van deze doelen. Vervolgens begeleiden we jouw doelgroep door elke fase van hun reis:

  • Bewustzijnsfase: In deze fase gaan we je merk via social media aan consumenten laten zien – we verwachten niet dat ze meteen iets gaan kopen maar we werken aan de bekendheid van jouw bedrijf.
  • Interessefase: Branding en sales komen samen in deze hybride fase. De doelgroep wil op termijn een product bij jullie kopen en vergelijkt jouw producten/diensten met de concurrent. We overtuigen ze met jullie advertenties.
  • Aankoopfase: Door het aanbieden van een advertentie op maat – bijvoorbeeld met een persoonlijke korting of een review van eerdere consumenten – overtuigen we de potentiële koper om bij jullie de aankoop te doen.

Waarom kunnen Social Ads campagnes interessant zijn voor jou?

Social Ads kan interessant zijn voor iedereen die op zoek is naar haar doelgroep met een bepaalde intentie. Wat is het belangrijkste voordeel van adverteren via sociale media? En waarom zou je het belangrijk moeten vinden? Adverteren op social media heeft veel voordelen. We zullen er enkele uitlichten, zodat je een beter beeld krijgt van wat je eruit kunt halen.

  • Specifieke targeting: Social media maakt het mogelijk om mensen te targeten met een bepaalde en specifieke interesses, gerelateerd aan jouw merk.
  • Dataverzameling: Social media-advertenties bieden de mogelijkheid om verschillende reclameboodschappen en visuele variaties te testen om te zien welke er het beste presteert en wat jullie doelgroepen leuk vinden en wat niet.
  • Online succes doormeten: Social media maakt het mogelijk doelen te stellen en deze resultaten te meten. Wij kunnen je helpen jullie doelen voor sociale media te bepalen en in te zien of we wel of niet succesvol zijn.
  • Meer verkeer, leads en conversies genereren: Tegenwoordig zitten de meeste mensen op Social Media dus het gebruiken van Social Ads is de beste oplossing om potentiële klanten te bereiken via Instagram en Facebook. Terwijl je beter zichtbaar bent met jouw advertenties, kun je verkeer naar je website leiden en leads en conversies genereren. Met een goed geformuleerd advertentieplan voor Social Media kan een bedrijf zijn verkoop en winst 100% verbeteren.

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE  SOCIAL ADS CAMPAGNE

Proces_Digital_Movers

Kosteloze Quickscan

t.w.v. € 499,95

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zit er in de Quickscan?

Check Mark on Messenger 1.0 Concurrentieanalyse

Check Mark on Messenger 1.0 Doelgroep + interesse analyse

Check Mark on Messenger 1.0 Campagne analyse als er campagnes lopen

Check Mark on Messenger 1.0 Website scan + verbeteringen

Check Mark on Messenger 1.0 Persoonlijk gesprek met onze specialisten

Wie zijn wij? 

Einstein zei ooit: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving”

Om die reden beweegt Digital Movers bedrijven naar groei in het online marketing landschap. Dit doen wij door jouw doelgroep aan te spreken met de juiste informatie op het juiste moment. Wij geloven dat visuele interactieve content de levensader van  merkbetrokkenheid is, terwijl activatie en optimalisatie zorgen voor conversie en online zichtbaarheid. Daarbij acteren wij volgens een aantal kernprincipes die voor onszelf maar ook voor onze klanten gelden.

Oneindige groei

Groei elke dag, persoonlijk en werkgerelateerd.
Zet elke dag een stap vooruit die uiteindelijk optellen tot een enorme stap.

Stap uit de comfortzone

Stap uit je comfortzone, hier gebeurt de magie.
Voel je op je gemak als je je niet op je gemak voelt.

Passie

Vertel mensen niet over je plan, maar laat het ze zien.
Gepassioneerde mensen maken het onmogelijke mogelijk.

Kom in contact met een van onze Social specialisten

Denk je dat Social Ads de geschikte advertentiemethode voor jouw bedrijf is? Zou je een Social Ads-specialist willen inhuren? Neem contact met ons op en wij laten jou de mogelijkheden voor jouw bedrijf zien!

Social Ads Specialist – Mathias Aaftink

KLAAR VOOR JOUW SOCIAL ADS MOONSHOT?