Social Media Adverteren

Home » Social Media Adverteren

Social Media Adverteren uitbesteden

Social media is not about creating a great brand. It’s about acting as if you already have one.

Jouw gebruiker besteed een hoop tijd op social media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Door de tijd die ze daar spenderen laten ze een hoop data achter. Data als leeftijd, plaats en interesse. Dankzij social advertenties kunnen bedrijven steeds beter targetten op de doelgroep waar deze zich op richten.

Uit ervaring blijkt dat de kans op een conversie toeneemt wanneer je de juiste boodschap op het juiste moment aanreikt aan jouw consument. Dit is precies de reden waarom social adverteren onderdeel is van de meeste online marketing campagnes. Daarnaast is het enorm belangrijk dat je de juiste boodschap weet over te brengen met de juiste content.

Waarom adverteren op social media?

Social ads helpen jouw merk om meer merk bekendheid te genereren en meer sales te realiseren. Door social advertenties in te zetten ben je als merk in staat om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen door de verschillende fases van de aankoop funnel heen; van merkbekendheid tot overweging tot aan de finale aankoop fase.

  • Merkbekendheid fase: In deze fase maken wij potentiële kopers bekend met jouw merk via social media. Op dit moment verwachten wij niet dat deze consument al iets koopt maar we werken aan de merkbekendheid van jouw organisatie.
  • Overweging fase: Merkbekendheid en sales komen samen in deze hybride fase. De doelgroep is bekend met jouw merk en gaat jouw vergelijken met andere merken die hetzelfde aanbieden. Op dit moment is het belangrijk om deze twijfelende doelgroep te overtuigen van jullie organisatie. Dit doen we door de juiste boodschap en de juiste content te serveren aan hem. We gebruiken onder andere retargeting technieken om on top of mind te blijven bij jouw doelgroep en hen uit te nodigen om jouw webshop of website nogmaals te bezoeken.
  • Finale aankoopfase: In deze fase weet de gebruiker welke informatie hij nodig heeft en is op zoek naar een manier om iets aan te schaffen of om in contact te komen met jouw organisatie.

Mocht je meer informatie willen over social adverteren dan kan je altijd in contact komen met onze specialisten.

Outsource_Social_Adverting_Digital_Movers
Social Marketing Certified By Hootsuite

Social Marketing Certified By Hootsuite

  • Industry-recognized certification that demonstrates your expertise with the essential elements of social marketing to clients and employers.
  • A permanent online certificate to showcase your digital expertise that you can link to from your blog, website, or any other online profile.

Get Your Brand Moving With A Social Advertising Specialist!