Waste2Wear – Ocean Plastic Project

Datum
Categorie
Activatie, Digitale Marketing Campagne, SEA, SEO, Social Adverteren

Waste2Wear – Ocean Plastic Project

Het Waste2Wear Ocean Plastic Project brengt organisaties samen om in een gezamenlijk belang oplossingen te vinden om de plastic vervuiling in de oceanen tegen te gaan.

Waste2Wear, Universiteiten uit China en Nederland ondersteund door het Nederlandse consulaat in Shanghai, Chinese NGO’s en een aantal grote Nederlandse modehuizen zijn bijeengekomen om dit probleem op te lossen door innovatief na te denken over dit probleem. Dit is een voorbeeld van hoe samenwerkingen daadwerkelijke positieve systeem veranderingen in gang zetten.

Het Waste2Wear Ocean Plastic Project wil toeleveringsketens ontwikkelen op basis van de vooruitgang van nieuwe industrienormen en regelgevingsbeleid. Digital Movers is verantwoordelijk voor de volledige activatie en optimalisatie van het Waste2Wear Ocean Plastic Project en de optimalisatie van de volledige website. Dit alles om beter zichtbaar te worden en meer leads uit de website te halen. De samenwerking met merken als Wehkamp, ​​Claudia Strater, Expresso, Steps, Oililly en Promise is onderdeel van deze geweldige beweging.