Giant – Power Your Journey

Datum
Categorie
Activatie, Creatie, Digitale Marketing Campagne, SEA, SEO, Social Adverteren, Strategie

Power Your Journey Campagne Giant

Power Your Journey wil mensen de mogelijkheden van E-bikes laten zien. Een E-bike geeft je letterlijk de mogelijkheid om je reis kracht bij te zetten. Het doel van deze campagne was merkbekendheid en aandacht te genereren die uiteindelijk zou moeten leiden tot een conversie. In elke fase van de klantreis werden doelen opgesteld om het maximale uit de campagne te halen. 

Digital Movers werkt samen met Giant om de best mogelijke strategie te creëren voor hun Power Your Journey-campagne. Ons proces trok inzichten uit social media, kwalitatieve gegevens, kwantitatieve gegevens, concurrentieanalyses en zoekwoordonderzoek om hun kernconsument te identificeren.

Op basis van de strategische roadmap hebben we visuele content gecreëerd die geschikt was voor het doel van de campagne.

We hebben deze campagne in groei omgezet met betaalde, beheerde en eigen mediastrategieën op basis van visuele content die we hebben gemaakt. We gebruikten digitale marketingkanalen zoals Facebook, YouTube en Instagram. Daarnaast hebben we ons gericht op kanalen als Google Ads.