KOM IN CONTACT VOOR JOUW ONLINE STRATEGIE

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ONLINE STRATEGIE EN INZICHT

Een duidelijke online strategie en bijhorende inzichten uit data vormen de basis voor een succesvolle digitale marketing strategie en campagne.

Digital Movers staat erom bekend succesvolle digitale marketing campagnes te creëren met behulp van visuele content. Dit begint allemaal met een duidelijke strategie. De strategische fase helpt om de richting en de doelstellingen te bepalen.

Om de richting te bepalen verzamelen we inzichten uit kwalitatieve data, kwantitatieve data, concurrentieanalyses en zoekwoordonderzoek om zo een beter beeld te krijgen van de consument die we proberen te bereiken en nieuwe consumenten die we op dit moment niet bereiken.

Op deze manier bepalen we wat deze consument doet, welke gesprekken ze voeren en hoe we hen kunnen helpen met de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Het is een inspanning om te leren over de bestaande situatie, over wie wordt beïnvloed door onze campagne, welke veranderingen de huidige situatie kunnen verbeteren en welke middelen, tactieken en hulpmiddelen we moeten gebruiken om een beweging te creëren om de doelstellingen te realiseren.

Interne Analyse

Wij verzamelen data en analyseren het gedrag van jouw doelgroep op jouw website.

Keyword Analyse

Het doen van een goede keyword analyse helpt om te bepalen hoe we hoger in Google kunnen komen staan.

Paid, Owned & Earned media Analyse

Wij bepalen aan de hand van een analyse hoe we het beste paid, owned en earned media in kunnen zetten voor een succesvolle campagne.

Buyer Persona Analyse

Door te bepalen wie je doelgroep is wordt het makkelijker om paid, owned en earned media in te zetten met de juiste boodschap.

Concurrentie Analyse

Een analyse van de concurrentie helpt ons om te bepalen hoe jouw bedrijf zich kan onderscheiden.

Do You Need A Data Driven Campaign Strategy? Get Your Brand Moving!