Mobiel Adverteren

Home » Mobiel Adverteren

Stimuleer online groei met een mobile first advertentie campagne

82% van de tijd die men doorbrengt op mobiel verloopt via mobiele apps

Richt jouw bedrijf zich al op mobiel?

Tegenwoordig is iedereen via zijn of haar mobiel verbonden met elkaar. Het is daarom niet gek dat mobiel veelal gebruikt wordt in de aankoopbeslissingen en de zoektocht naar informatie. Het is om die reden enorm belangrijk dat je zichtbaar bent op het moment dat jouw gebruiker op zoek is naar bepaalde informatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door mobiel te adverteren.

Wat is mobiel adverteren nou eigenlijk?

Mobiel adverteren betekent dat je adverteert op verschillende soorten mobiele apparaten. Dit kunnen mobiele telefoons zijn maar ook tablets bijvoorbeeld.

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele apparaat om online te surfen, te shoppen of naar informatie te zoeken voor hun aankoop. Dit maakt het interessant voor bedrijven om in mobiel adverteren te stappen. Binnen een korte tijd, wordt het mogelijk om een enorm bereik te creëren met jouw specifieke informatie. Hierin is het ultieme doel jouw gebruiker informeren met de juiste informatie, conversie stimuleren en leads genereren.

Kansen op gebied van mobiel adverteren

Mobiel adverteren krijgt een steeds prominentere plaats in de wereld van online marketing. Zeker nu Google steeds meer focus gaat leggen op hun Mobile First indexeringen, en er steeds meer mobiele apparaten op de markt komen.

Er zijn een aantal type mobiele advertentie mogelijkheden

Elk type heeft zijn eigen voordelen en is in te zetten op basis van jouw specifieke behoefte en kan ervoor zorgen dat je conversie ratios toenemen en je meer leads binnen haalt.

We nemen jou graag aan de hand en helpen je graag verder om de beste mogelijkheid te bieden op gebied van mobiel adverteren die bij jouw bedrijf aansluit. Neem contact met ons op en onze experts vertellen je er meer over.

Mobile_Advertising_Digital_Movers

Get Your Company Moving With Your Mobile Ads!