Home » Email Campagnes Uitbesteden

Email Campagnes Uitbesteden

Make it simple, Make it memorable, Make it personal, Make it fun to read.

Het is nog steeds zo dat email marketing onderdeel is van de customer journey en dat email in te zetten is naast instrumenten als zoekmachine marketing zoals het adverteren via Google AdWords,  zoekmachine optimalisatie, content marketing en social media marketing.

Email is het perfecte middel om je huidige klant te bereiken (mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw organisatie) en meer conversie te behalen uit deze bestaande klant.

Wat zijn de vereiste voor een goede email campagne?

Deze aandacht voor een goede email campagne komt ook weer terug in de inhoud van de campagne. De gebruiker van tegenwoordig verwacht namelijk meer dan tien jaar geleden.

Deze wilt een gepersonaliseerd bericht ontvangen en dan ook het liefst met aanbiedingen en informatie die speciaal op zijn of haar behoefte zijn toegespitst. Het is dan ook niet gek dat segmentatie in de doelgroep, personalisatie en automatisering belangrijke kernwoorden zijn in het opstellen van een converterende en lead genererende email campagne.

Waarom zou je jouw email campagnes uitbesteden?

Iedereen kan een email campagne maken. Iedereen kan ook een schuurtje timmeren. Digital Movers maakt het verschil door verder te gaan dan alleen het opstellen van een nieuwsbrief.

  • Wij maken uw email campagnes meetbaar
  • Wij helpen u bij een effectieve e-mail strategie
  • Wij zorgen voor volledige geautomatiseerde email campagnes.
  • Wij zorgen voor de juiste hoeveelheid tekst en links in uw emailings

Meer weten?

Ben je getriggerd en wil je graag de volgende stap zetten in je email campagnes? Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je klantrelatie een professionele indruk krijgt van jouw organisatie.

Outsource_Email_Marketing_Digital_Movers
Get Your Brand Moving With Automated Email Campaigns!