Home » Gecertificeerd Google Partner Bureau

DIGITAL MOVERS: GECERTIFICEERD GOOGLE PARTNER BUREAU

Met de kennis en expertise van Digital Movers hebben we een door Google erkende gecertificeerde Google Partner Badge ontvangen. Maar wat is Google Partners? En hoe word je een Google-partner?

Google Partners is een programma van Google dat marketing bureau’s, online marketingprofessionals en consultants helpt bij het beheren van een Google Ads account. Een Google Partner Badge bevestigt dat tenminste één werknemer is beoordeeld op zijn competentie en vaardigheden via Google Ads-trainingsprogramma’s. Dit betekent dat ons team de expertise heeft op het gebied van Google Ads. Hiermee kunnen aantonen dat wij onze inkomsten voor onze klanten kunnen realiseren. Daarnaast hebben we een duurzame groei van ons klantenbestand en zijn we up-to-date met de nieuwste productkennis.

 

Als onderdeel van dit programma moeten bedrijven niet alleen de trainingen en beoordelingen voltooien, maar moeten zij zich ook voldoen aan een minimale vereiste uitgaven. Op deze manier bewijst een bedrijf dat het in staat is om de theorie in praktijk te brengen en een goede hoeveelheid praktijkactiviteiten zijn besteden.

Google Partner Digital Movers

Jouw Gecertificeerde Google Partner Bureau

Bij Digital Movers zijn we trots om een Google Partner Bureau te zijn. Wij zijn gedreven zijn door de nieuwste technische hulpmiddelen, kennis en succes bij het creëren van Google Ads- en PPC-campagnes met impact. Hiermee willen wij de juiste mensen bereiken via de juiste kanalen. Wanneer je als bedrijf met een officiële Google-partner voor Google-advertenties wilt werken, neem dan contact op met Digital Movers.

 

Google Partner 2019 Digital Movers

Get In Touch With Digital Movers